Chefsfrukost i mars

Den 23 mars är frukosten återigen serverad hos oss på Nestor för dig som är chef, ledare eller liknande.

 

Du som är färsk chef i Nestors ägarorganisationer, det gäller även privata utförare, är välkommen på frukost på Nestor FoU-center! Men även du som inte är ny, men som vill friska upp minnet kring vad vi på Nestor gör och erbjuder er och andra organisationer inom äldreomsorgen och hälso- och sjukvården i Stockholms södra och östra länsdel.

Varför frukost hos oss? Vi vill berätta om hur du som chef kan få stöd av oss i din organisations kvalitets- och utvecklingsarbete. Och vad Nestor kostnadsfritt utöver detta erbjuder din organisation i form av kunskapsdagar, utbildningar och andra verktyg som publikationer, rapporter och liknande.

Vi berättar givetvis också om vad forskning och utveckling innebär inom ramen för Nestors verksamhet.

Tidpunkt: Fredag 23 mars. Frukosten serveras strax före kl. 9, vi avslutar senast 10.30

Plats: Nestor FoU-center, Marinens väg 30, Handen, hitta hit (länk till Nestors webbplats) >

Anmälan, längst ner på den här sidan.

Målgrupp i detalj: Chef, ledare, samordnare, verksamhets-utvecklare, strateg och liknande, verksam inom vård och äldreomsorgen i Nestors ägarorganisationer i förvaltning/stab/kansli, på beställarsidan och hos privata och offentliga utförare.

Nestors ägarorganisationer: Kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Tyresö, och Värmdö samt Stockholms läns landsting

Nestors alla kunskapsdagar och utbildningar våren 2018

LADDA NER (PDF)