Chefsmorgon: ”Hemtjänst som främjar äldres hälsa”

Onsdag den 22 september, kl. 8.30-9.30
Digital träff!

Välkommen till Nestors digitala Chefsmorgon ”Hemtjänst som främjar äldres hälsa – organisationens resurser kan stärkas!”

Här presenteras resultat från Nestors studie som belyser olika resurser inom hemtjänsten – medarbetare, hemtjänstorganisationen och samarbete med primärvårdsrehab – som medverkar till att stärka äldres hälsa. Vi tittar närmare på hur dessa resurser kan stärkas och främja lärande på ett enkelt och vardagsnära sätt. Vi hoppas också att ni som deltar vill ge återkoppling på ett reflektionsmaterial kopplat till studien.

Chefsmorgon, som vi tidigare kallade Chefsfrukost, ges tre gånger under hösten och vänder sig till dig som är chef/ledare i våra ägarorganisationer. Tanken är att bidra med inspiration kring aktuella ämnen på äldreområdet och berätta om projekt som pågår hos oss, som kan vara till nytta i din verksamhet.

Den här Chefsmorgonen riktar sig till främst till ”första linjens” chefer inom vård- och omsorg och chefer för primärvårdsrehab inom Nestors ägarorganisationer.

Kostnad: Gratis deltagande

Datum och tid: Onsdag den 22 september, kl. 8.30-9.30

Plats: Digitalt via Teams. Du får en länk till din e-mail några dagar före föreläsningen.

Anmälan, stängd.

Frågor? Kontakta Milja Ranung, projektledare på Nestor, milja,ranung@nestorfou.se

Nestors ägarorganisationer är kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Tyresö, Värmdö samt Region Stockholm.

Inbjudan