Kunskapsfrukost: Smärtproblematik hos äldre – hur kan vi förbättra vårt systematiska och evidensbaserade arbetssätt?

Fredag 5 maj kl. 8.00-9.30
Digital träff (Teams)

Välkommen till en kunskapsfrukost om hur vi kan förbättra aktivitetsförmåga och livskvalitet hos äldre som lever med långvarig smärta! Vi ställer frågor kring hur vi kan förbättra vårt systematiska och evidensbaserade arbetssätt och vad forskningen säger.

Det blir även erfarenhetsutbyte och diskussion er kollegor emellan, om utmaningar med äldre som har smärta och vad vi kan göra bättre. Under föreläsningen har du möjlighet att chatta och ställa frågor till föreläsaren.

Föreläsningen är gratis och vänder sig i första hand till rehabpersonal, d.v.s. fysioterapeuter/arbetsterapeuter som arbetar inom hemrehabilitering och på särskilt boende, inom Nestor ägarorganisationer i södra Stockholm (som är kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Tyresö, Värmdö samt Region Stockholm.). Inbjudan gäller även privata utförare kopplade till ägarorganisationerna. Övriga medarbetare som är intresserade av ämnet är förstås också välkomna.

Föreläsare är Sara Cederbom, projektledare på Nestor FoU-center, som har forskat i ämnet under mer än 20 år och är nationellt ledande forskare i ämnet.

Datum och tid: Fredag 5 maj, kl. 8.00-9.30

Plats: Digitalt (Teams), länk mailas en eller ett par dagar före föreläsningen

Anmälan, görs nedan

Föreläsare Sara Cederbom, leg. fysioterapeut, med. dr i medicinsk vetenskap