Köpa lex Sarah

Den här utbildningen kan köpas på två olika sätt. Antingen med en årlig licens eller med en engångssumma på obegränsad tid. Det går även att testa utbildningen under en begränsad tid.

 

 

Du väljer mellan två olika betalningssystem:  
1. En årlig fast avgift/licens + en årlig avgift per användare. Webbutbildningen ligger på Nestors utbildningsportal och support  utförs av Nestor, vilket ingår i priset.

2.  Hela utbildningen köps loss från oss på obegränsad tid och för ett obegränsat antal användare. Webbutbildningen läggs över på er egen utbildningsportal eller på er egen webbbplats Ni sköter all support till användarna. Detta betalsätt vänder sig till en hel kommun eller företag.

Betalsätt 1, med årlig licens
Ni betalar en årlig fast avgift/licens på 2 000 kronor + en årlig avgift på 220 kronor per användare. (Exempel: En organisation med10 användare betalar totalt 4200 kr per år.)

Licensen kan förnyas/köpas år efter år eller avslutas.

I den årliga avgiften ingår support från Nestor.
Utbildningen görs via Nestors egen utbildningsportal/LMS.

Vem kan köpa?
– en hel kommun kan köpa
– enskilda kommuner
– enskilda stadsdelar
– enskilda vård- och omsorgsboenden
– enskilda hemtjänstgrupper,
– enskilda enheter inom organisationer
– företag/privata utförare
etc.

Betalsätt 2, köpa loss hela utbildningen
En hel kommun eller företag köper utbildningen som helhet, vilket betyder att köparen lägger upp utbildningen på sin utbildningsportal eller intranät för ett obegränsat antal användare på obegränsad tid. Support för utbildningen sköts av köparen.

Pris
Priset för kommuner avgörs av antal äldre som bor i kommunen (personer som är 65 år och äldre). För vård- och omsorgsföretag bestäms priset av antal anställda.
Ladda ner prislista för kommuner (pdf) >
Ladda ner prislista för företag (pdf) >

Testa utbildningen
Om du vill testa utbildningen kan du få en testlicens som är gratis och gäller under ett begränsat antal dagar. Kontakta oss, se högerkolumnen!

Har du frågor, vill köpa utbildningen eller testa den?
Kontakta Daniel Ram, administratör, Nestor, adm@nestorfou.se
08-777 99 16

Observera att utbildningen är gratis för Nestors ägarorganisationer: Kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje Tyresö och Värmdö samt Stockholms läns landsting.

Köpa, testa eller fråga?

adm@nestorfou.se
08-777 99 16

Läs om innehållet i lex Sarah