Föreläsning: ”Ska det behöva göra ont att bli gammal?”

Torsdag 1 december, kl. 13.30-15.30
Digital träff (Teams)

Föreläsningen tar upp vad som är smärta, orsaker till smärta och hur smärta kan identifieras. Och även vad som kan göras för att hjälpa personer att hantera sin smärta för att på så sätt bli mer aktiva och få bättre livskvalitet. Föreläsningen ger verktyg för hur man kan arbeta med smärtproblematik på individnivå och även systematiskt, i verksamheten där man arbetar.

Vänder sig till omsorgspersonal i äldreomsorgen i Nestors ägarkommuner. Inbjudan gäller även privata utförare med anknytning till ägarkommunerna (som är uppräknade längre ner).

Föreläsare är Sara Cederbom, leg. fysioterapeut och med. dr i medicinsk vetenskap. Hon arbetar på Nestor och har sedan länge forskat om smärta.

Datum och tid:
Torsdag 1 december, kl. 13.30-15.30

Plats:
Digital träff (Teams)
Teamslänk mailas senast en dag innan föreläsningen.

Anmälan görs på längre ner på den här sidan!

När du skickat iväg din anmälan får du ett mail där vi meddelar att vi har mottagit din anmälan. Om du inte får detta så kontakta oss på adm@nestorfou.se. Det kan även hända att mailet landat i din skräpmailkorg, så titta även där.

Har du frågor, kontakta oss adm@nestorfou.se.

Läs en artikelblänkare där Sara Cederbom svarar på några frågor om föreläsningen. > 

Nestor ägs av kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Tyresö, Värmdö samt Region Stockholm