11 december 2015

Passa på att göra ”Våga fråga – våga se!” i vinter

Den kostnadsfria webbutbildningen om psykisk ohälsa bland äldre kommer den 1 mars att beläggas med en avgift för alla som inte tillhör Nestors ägarorganisationer. Så skynda att göra utbildningen innan vårsolen tittar fram.

Ni som ännu inte har gjort webbutbildningen om psykisk ohälsa bland äldre ”Våga fråga – våga se!” ska passa på att göra den i vinter, medan utbildningen fortfarande är kostnadsfri för alla. Den 1 mars 2016 blir utbildningen belagd med en kostnad för de organisationer och företag som inte tillhör Nestors ägarorganisationer. Nestors ägarorganisationer har fortsatt gratis tillgång till ”Våga fråga – våga se!”.

Nestors ägarorganisationer omfattar Stockholms läns landsting och tio kommuner i Stockholms södra länsdel. Även de privata (LOV-) utförare som bedriver äldreomsorg och hälso- och sjukvård inom ägarkommunernas geografiska områden. Läs mer om vilka ägarorganisationerna är >

Varför blir utbildningen kostnadsbelagd?
Nestor har tidigare finansierat nationell support och förvaltning av utbildningen med hjälp av statliga medel. Den 1 mars upphör detta stöd.

Kostnad
Prisuppgifter kommer att publiceras på webbplatsen senare i vinter/vår. Om du har frågor redan nu, kontakta Daniel Ram, informatör på Nestor, daniel.ram@nestorfou.se, tel. 076-1159917.

Gå till utbildningen ”Våga fråga – våga se!” här >