Köpa ”Minska risken för fall”

Den här utbildningen kan köpas på två olika sätt. Antingen med en årlig licens eller med en engångssumma på obegränsad tid. Det går även att testa utbildningen under en begränsad tid.

ÅRSVIS LICENS & PRIS
Licensen består av en årlig avgift på 2 000 kronor + en årlig avgift på 220 kronor per användare. (Exempel: En organisation med 10 användare betalar totalt 4200 kr per år.)

Licensen kan förnyas år efter år. Passar för mindre kommunala enheter/arbetsplatser. Kan köpas av företag och även av en hel kommun.

I den årliga avgiften ingår support från Nestor.
Utbildningen görs via Nestors egen utbildningsportal/LMS.

KÖPA LOSS UTBILDNINGEN FÖR ENGÅNGSSUMMA
Utbildningen köps ”loss” som helhet vilket innebär även att utbildningen gäller för ett obegränsat antal användare under obegränsad tid. Den här köpvarianten vänder sig till hela kommuner och även företag.

Support sköts av respektive kommun eller företag.
Utbildningen läggs upp och görs via köparens egen utibildningsportal/LMS eller intranät.

Pris 
Priset för kommuner baseras på antal äldre som bor i kommunen (personer som är 65 år och äldre). För vård- och omsorgsföretag bestäms priset av antal anställda.
Ladda ner prislista för kommuner (pdf) >
Ladda ner prislista för företag (pdf) >

Du som vill köpa utbildningen kan även ladda ner och fylla i avtal och beställningsformulär nedan. Observera att avtalet ska skickas in i två exemplar. Skickas till Nestor, se adress i högerkolumnen!
Avtal Fallprevention >
Beställningsformulär >
Kravspecifikation Fallprevention >

Testa utbildningen
Om du vill testa utbildningen kan du få en testlicens som är gratis och gäller under ett begränsat antal dagar. Kontakta oss, se högerkolumnen!

Köpa, testa eller fråga?

KONTAKT

Daniel Ram, daniel.ram@nestorfou.se, tel 08-777 99 16

 

Läs mer om webbutb. Fallprevention

Postadress om du beställer

Nestor FoU-center
Marinens väg 30
136 40 Handen