6 september 2018

Höstens kunskapsfyllda evenemang, varsågod!

Du som är chef eller medarbetare i södra Stockholmsområdet, se hit! Nestor har en rad kunskapsdagar och utbildningar för dig, och inom kort sätter de igång.

Vi på Nestor FoU-center drar nu igång en rad kostnadsfria och kunskapsstinna frukostar, halv- och heldagar för chefer och medarbetare i äldreomsorg och hälso- och sjukvård i södra Stockholmsområdet. Ämnen och teman varierar men gemensamt är att bidra och stimulera till långsiktigt lärande för er. Evenemangen är samlade i vårt kalendarium>, men här är några axplock.

Chefsdagen, onsdag 14 november lyfter lärande på arbetsplatsen som en möjlig väg för att skapa förbättring och utveckling på lång sikt. Här tar vi upp ämnet ur olika vinklar och i form av föredrag och diskussioner. Läs mer och anmäl dig >

Nestor-café, tisdag 9 oktober – Visste du att det är lättare att förebygga än att behandla undernäring? Med den frågan bjuder vi in chefer och medarbetare till höstens Nestor-café (tidigare FoU-café) om hur vi kan lösa problem med undernäring bland äldre med hjälp av ett helhetstänkande kring måltider.
Läs mer och anmäl dig >

Reflektera kring äldre och alkohol, måndag 1 oktober (em)
Har ni problem med alkoholmissbruk bland era vårdtagare? Kom och diskutera och bli inspirerad till hur ni på er arbetsplats kan förhålla er till och arbeta kring sådan och liknande problematik.
Läs mer och anmäl dig >

Ladda ner lista med alla höstens evenemang >

Med ”södra Stockholmsområdet” menar vi kommunerna Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje, Tyresö, Värmdö samt Stockholms läns landsting, och även privata utförare med anknytning till dessa kommuner och landsting.